Hvad koster det?

En af de store fordomme, som vi ofte møder med at begynde i Garden - det er "ÅH DET LYDER DYRT", men vi er ikke dyrere end som mange andre fritidsinteresser.
For at man kan få ro i pengepungen, så har vi lavet en lille oversigt over, hvad alt koster.
 
Første måned i Garden er gratis
- herefter koster det 150 kr., pr. måned. Hvis der er to søskende under 18 år er der søskenderabat - dvs. det ene barn kun betaler det halve kr., pr. måned.
 
Kontingentet dækker b.la. vores lønnede instruktører, som er professionelle musikere.
 
Aftensmad i Garden sørge vores søde madmor for, og der er pause for alle i det tidsrum, hvor vi har aftensmad. Vi oplever at alle spiser med, og vi tager særligt hensyn til forskellige forplejninger. Aftensmad hver torsdag koster 15 kr. inkl. drikkelse. Betalingen sker pr. gang og kan betales via mobilepay.
 
Instrumenter koster ikke noget, men dit barn skal skrive under på at han/hun har det - hvis instrumentet går i stykker så hæfter I selvfølgelig for tabet. I gardens 32-årige historie er der ikke et instrument, der er gået i stykker
Almindelig slidtage gælder ikke, dette skal selvfølgelig ikke erstattes fra garderens side.

Ved uniform, lægges der et depositum på 200 kr., og dette får I retur den dag jeres barn stopper i Garden igen. Uniformen er Gardens ejendel, og derfor skal der også passes godt på den - både med at hænge den ordentligt op, vaske den korrekt og sende selve jakken og huen til rens.

Garderens påskønnelser/medaljer på uniformen er garderens ejet så snart han/hun er påskønnet - der er dog merbetaling på Tambourmajor- og Faneløjtnant snor.
Dermed betaler hverken I eller garderen for de uniforms ting, som garderen har fået igennem sin gardertid. Der kan komme forbehold for pins, men det koster max 25 kr. og er måske hveranden år (hvis det overhovedet er hveranden år)
 
Støvler/sko til dit barn - du kan købe begge dele hos Garden. Sko til drengene ligger i prisklassen 200-500 kr., og pige støvler koster fra brugt 400 kr. Nye støvler koster 1000 kr.
I voksealderen anbefaler vi, at pigerne køber brugte sko. Når voksealderen er slut, så kan man købe nogle helt nye støvler. Disse holder godt og længe, vi oplever de holder over 10 år. Når man stopper i Garden igen, er Garden meget interesseret i at købe brugte støvler. Prisen aftaler vi imellem hinanden.

Ture og aktiviterer - priser:
♪ Danmarksmesterskaberne for Bygarder har typisk en betaling for omkring 800 – 1.000 kr., alt afhængig af værtskabets personpris. Begivenheden finder sted hvertandet år.

♪ Træningslejre koster imellem 100-250 kr., pr. lejr. Begivenheden finder sted 2 gange om året.

♪ Rejser er meget varierende i pris grundet destination og antal rejsedage. Et eksempel, til Spanien i 2012 gav hver garder 3.500 kr., og til Kina i 2010 gav hver garder 5.800 kr., Betalingen foregår via rate. Hertil kan supportere - dvs. jer komme med til supporterpris, som typisk ligger 1000-2000 kr. over garderpris. Rejser finder sted hvertandet år - modsat DM år.
 
♪ Sociale akitivter i løbet af året. Garden arrangerer mange forskellige sociale aktiviteter, b.la. Bowling, julefrokost, fastelavn m.m. Priserne ligger imellem 20 kr. - 70 kr. pr. gang. 
 
(Alle priser kan justeres løbende, men skal vi nok varsle i god tid)
 
Vi håber det gav et større indblik i hvad Garden koster.
Vi har et utroligt billigt kontingent, og barnet får virkelig meget for de medlemspenge.
Ruds-Vedby Garden | Postadresse Kalundborgvej 45, 4291 Ruds Vedby  | Tlf.: 23429143