Hvor meget tid bruger man på Garden?

Mange tænker, at der går meget tid med Garden. Der er høj- og lavsæson i Garden, men det fungerer sådan her:
 
Ugentlig undervisning:
Garden øver hver torsdag, hvor grundskolen øver fra kl.16:00/17:00 – 19:00. Man kan købe lækker aftensmad i Garden og vi tager meget hensyn til særlig kost. Vi hygger alle sammen med fæles aftensmad fra kl.18:00 – 18:30.
Når man har bestået sin musikalske grundskole (3 melodier), så møder man som regel fra kl.17:00 - 20:30. Sidst på aftenen er der nemlig samspil.
 
Måneds undervisning:
Hver anden tirsdag er der marchtræning, som er fra kl.17:00 – 19:00.
Dette foregår i Ruds Vedby Hallen, og er uden aftensmad.
 
Arrangementer (optrædener):
Vi har selvfølgelig arrangementer, hvor Garden bliver booket ud til en festlighed/begivenhed.
 
Fra maj til og med september, er der mest gang i arrangementer, hvor man er på 1 – 4 gange pr. måned.
 
I midt november og december, spiller Garden til mange jule begivenheder, vi har omkring 6 jule arrangementer i disse måneder.
 
Fra januar til og med april, ligger der måske 1 – 2 arrangementer.
 
Så alt i alt, så det kan godt føles som rigtig meget i perioder, men vi oplever, at garderne elsker at komme ud og vise hvad de kan.

Vi arrangerer fælleskørsel, så forældrene ikke er på til hvert eneste arrangement. Vi kører ud i kortege til og fra arrangementerne.

Stævner, rejser og træningslejre:
Danmarksmesterskaberne for Bygarder ligger hvertandet år. Næste gang er i sommeren 2021.

Træningslejrene veksler mellem et socialt eller musikalsk fokus. Alt afhængig af årets travlhed, holdes der 2 - 4 om året.

Rejser ligger hvertandet år, modsat "DM-år". Næste rejse er i 2020. Rejse varigheden er mellem 5 - 10 dage - afhængig af destination. Rejse perioden er enten i sommerferien eller efterårsferien. Dette meldes ud i overkommenlig tid, af hensyn til økonomi og planlægning.
 
Hvordan holder jeg styr på alle de ting?
Garden har sin egen bruger på TeamApp. Her er der oversigt med kalender, hvori der er arrangementer, øvegange m.m. Der er undervisningsplan, billeder, kontakt information og vigtige dokumenter.
 
Ruds-Vedby Garden | Postadresse Kalundborgvej 45, 4291 Ruds Vedby  | Tlf.: 23429143